Wereldlichtjesdag Purmerend 11 december 2016Zondag 11 december is het wereldlichtjesdag, op deze dag branden mensen over de hele wereld om 19.00 uur een kaarsje ter nagedachtenis aan de kindjes die niet meer onder ons zijn.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was en hoelang het geleden is dat hij/zij overleden is. Het blijft je kind, die altijd een plek in je hart en gedachten heeft gekregen op het moment dat hij/zij overleed. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind hebben verloren en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. 

Dit jaar zal in Purmerend Wereldlichtjesdag plaatsvinden in Villa Clementine, Plantsoengracht 8, Purmerend. www.villaclementine.nl Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom.

Gaia Uitvaartbegeleiding verzorgt Wereldlichtjesdag Purmerend.

Wilt u meer informatie over Wereldlichtjesdag Purmerend of ook graag een kaarsje aansteken voor een kindje dat u heeft verloren en wilt u dat zijn/haar naam genoemd wordt deze avond, dan kunt u de naam van uw kind doorgeven aan Katia Mulder van Gaia Uitvaartbegeleiding door een mail te sturen naar: info@gaia-uitvaart.nl o.v.v. Wereldlichtjesdag Purmerend of te bellen naar: 06 - 83 98 65 65


Reactie schrijven

Commentaren: 0