Stichting Ambulance Wens Nederland

Bij een oproep op Facebook werd mijn naam genoemd. Er werd met spoed een fotograaf gezocht die direct beschikbaar was om foto's te maken van een vader die nog een keer naar de boerderij van zijn zoon, schoondochter en kleinkinderen zou komen met Stichting Ambulance Wens Nederland. Ik heb meteen gereageerd en gebeld dat ik kon komen en een uur later was ik op de boerderij. De drie kinderen waren vrolijk gespannen, want het was best spannend dat opa met een wens ambulance zou komen, zouden ze de zwaailampen en sirene aan hebben? Even na 11.00 uur kwam meneer aan met de wens ambulance, zijn zus was ook aanwezig samen met haar dochter. De stralende glimlach met glinsterende ogen verscheen op het gezicht van deze meneer zodra hij uit de ambulance kwam en is vervolgens niet meer verdwenen. Met elkaar heeft de familie genoten van de aanwezigheid van vader, schoonvader, opa, broer en oom. Er werd een rondje over de boerderij gelopen, de koeien mochten voor het eerst naar buiten, wat een feest voor hen, maar ook voor ons om dit spektakel te zien. Samen genoten van een broodje, daarna nog naar de tulpenvelden in de Beemster en naar een ander stuk land van de familie. Meneer genoot zichtbaar van deze dag. Rond 16.00 uur heeft de familie (schoon)vader en opa uitgezwaaid, de ambulance reed tot grote vreugde van de kinderen met zwaailichten en sirene weg. Het was een mooie dag, ik ben dankbaar dat ik hier bij mocht zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0