Nieuwe naam

Omdat ik steeds vaker de vraag krijg of ik ook families wil fotograferen, en dan het logo MD Uitvaartfotografie wat dubbele gedachtes brengt, heb ik besloten om mijn bedrijfsnaam te wijzigen. Per 17 december a.s. zal de naam MD Fotografie zijn. Dit betekend niet dat ik stop met uitvaartfotografie, want dat vind ik het meest bijzondere om te mogen doen. Daarnaast wil ik me ook meer richten op herinneringsreportages, want herinneringen maken met iemand die dementie heeft, ziek is of gewoon omdat het fijn is om foto's te hebben van een bepaalde periode in je leven kan heel waardevol zijn voor later…..

De website zal hiervoor aangepast worden, wel blijf ik onder www.md-uitvaartfotografie.nl te vinden en daarnaast ook op www.md-fotografie.nl, beide links komen uit op 1 en dezelfde website. 

En waarom pas 17 december…omdat dan mijn vader ✝ jarig geweest zou zijn...