Wereldlichtjesdag Purmerend

Zondag 10 december 2017 is het Wereldlichtjesdag. Op deze dag worden over de hele wereld kindjes herdacht die niet meer bij ons zijn. Om 19.00 uur worden wereldwijd kaarsjes voor hen aangestoken, zo wordt de wereld letterlijk lichter voor mensen die een kind hebben verloren en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. Katia Mulder organiseert in Purmerend Wereldlichtjesdag voor overleden kindjes. Tijdens deze avond worden kaarsjes voor hen aangestoken en wordt hun naam genoemd. Iedereen die zich verbonden voelt met een kind dat wordt gemist, is welkom op deze avond.

Wereldlichtjesdag Purmerend vindt plaats in Villa Clementine, Plantsoengracht 8, Purmerend.

Wilt u meer informatie over Wereldlichtjesdag Purmerend of wilt u ook graag een kaarsje aansteken voor een kindje dat wordt gemist, dan kunt u de naam van het kindje doorgeven aan Katia Mulder via www.wereldlichtjesdag-purmerend.nl.