Blog


Foto expositie in de kerk van Oosthuizen

Omdat de kerk van Oosthuizen 500 jaar bestaat vind er van 9 september t/m 30 september in de grote kerk van Oosthuizen een expositie plaats, de expositie heet 'Rond de kerk en wat verder'. Samen met een aantal mensen uit de gemeente exposeren wij ons werk. De kerk is open van donderdag t/m zondag van 14.00-17.00 uur, Raadhuisstraat 61 in Oosthuizen.

Zaterdagdrukte

Een beetje snel loop ik door de zaterdagdrukte in de stad. Ik zie mensen op het terras zitten, een groepje mensen staat te zingen voor de kerk, ik hoor applaus en kijk even snel om, maar loop door. Dan ineens houd ik mijn pas in, je zit daar op een randje, je valt op door je muts op je hoofd, je muts iets verschoven laat zien dat je haar weg is. Om je heen staan je kinderen en je man. " Mooi plaatje" schiet er snel door mij heen. Ik twijfel, zal ik je aanspreken? Ik doe het niet, ik zie je genieten van je patatje met mayonaise, ik laat je, geniet van deze momenten mooie vrouw...
Ik rij naar huis, ik zie, als ik de straat in wil rijden, dat een vader met 2 kinderen achter hem aan, me tegemoet komen fietsen. Ik wacht, zij hebben voorrang. Ik zie jou met een petje waaronder ook geen haar te zien is, je kijkt blij, je geniet duidelijk. Fijn dat te zien lieve jongen, want je hebt het al zwaar genoeg. En weer denk ik, mooi plaatje….
Twee jonge mensen, beide genietend, hou dat vast dat mooie plaatje jullie hebben al genoeg te verduren….🙏🏻💗💙

Fotowedstrijd Solo Stories

In oktober vorig jaar volgde ik op mijn werk een echtpaar met mijn camera. Nadat ik een aantal tips had gekregen over een fotowedstrijd over iemand met dementie en zijn/haar mantelzorger, heb ik een aantal foto's (met toestemming) ingestuurd. Afgelopen vrijdag werden de prijswinnaars bekend gemaakt door solo stories i.s.m. Alzheimer Nederland en Mezzo. En ik kan u vertellen dat ik de winnaar van Noord-Holland ben. De foto's gaan mee op tournee en worden geëxposeerd in alle theaters waar de voorstelling MA plaats vindt. Het theaterstuk, n.a.v. het boek Ma van Hugo Borst, wordt gespeeld door Eric Corton, een echte aanrader!

Deelname wanddecoratie

Vorig jaar kwam ik een actie tegen waar je een bon t.w.v. € 50,00 kon krijgen, daar tegenover stond dat je een review hiervoor zou plaatsen. Ik heb een Alu-dibond 60 x 40 cm besteld met daarop een foto die ik gemaakt heb van een echtpaar die ik heb gevolgd. De kwaliteit was mooi toen ik deze binnen kreeg. Nu hangt hij bij meneer in de woonkamer en hij was zeer tevreden met het resultaat. Wilt u meer weten over deze producten dan kunt u kijken op www.saal-digital.nl 

Wereldlichtjesdag Purmerend 2017

Wereldlichtjesdag Purmerend was weer een bijzondere en emotionele avond.

Het ontsteken van de kaarsjes met daarbij het noemen van de namen van de kinderen die zo gemist worden, de mooie woorden en prachtige muziek van het koor.

Iedereen werd omarmt deze avond….